Έτοιμη για… Box η Τσέλσι

Μάθε τα πάντα για τους Αγώνες ημέρας για το στοίχημα

Χρόνια πολλά σε όλους! Πρώτη ημέρα μετά τα Χριστούγεννα σήμερα και παραδοσιακά στην Αγγλία αυτές τις ημέρες παίκτες και φίλαθλοι τις περνούν στα γήπεδα, στην επονομαζόμενη Boxing Day.

Φυσικά, φέτος, τα πράγματα λόγω του κορονοϊού είναι λίγο διαφορετικά, καθώς ο κόσμος θα λείπει από τις εξέδρες, αυτό όμως δε θα κρατήσει τις ομάδες μακριά από το έθιμο, που συνήθως περιλαμβάνει ένα μεγάλο ματς. Αυτό φέτος θα γίνει στο Λονδίνο, με το κλασικό ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι.

Άρσεναλ: Σίγουρα αν είχε τη δυνατότητα θα έκανε… restart στη χρονιά. Μια σεζόν που μόνο καλή δεν είναι για την ομάδα του Αρτέτα, ο οποίος παρότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, πλέον είναι στην αμφισβήτηση και αν τα λάθη συνεχιστούν δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά. Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή είναι στη 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μόλις 4 πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Το ντέρμπι με την Τσέλσι είναι κομβικό για τον Αρτέτα και τους παίκτες του, που πλέον θα κρίνονται σε κάθε παιχνίδι. Λογικά προλαβαίνει ο Ομπαμεγιάνγκ, εκτός παραμένει ο Τόμας Πάρτεϊ.

Τσέλσι: Μετά από δυο διαδοχικές ήττες με μέτριες εμφανίσεις, η Τσέλσι θυμήθηκε τι έστι… Τσέλσι και νίκησε εύκολα και καθαρά τη Γουέστ Χαμ. Ο Λάμπαρτ γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ντέρμπι με την Άρσεναλ και δύσκολα θα επηρεαστεί από την κακή κατάσταση της αντιπάλου του. Ο Άγγλος κόουτς ετοιμάζει ένα επιθετικό σχήμα κόντρα στους «κανονιέρηδες» ώστε να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ. Να θυμίσουμε, πάντως, πως στο τελευταίο ματς που αναμετρήθηκαν οι δυο τους, τον περσινό τελικό του Κυπέλλου, η Τσέλσι την… πάτησε στην κόντρα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσήλωση στον τομέα αυτό. Εκτός είναι ο βασικός μπακ Τσίλγουελ, τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ζιγιέκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεχόμαστε το γεγονός πως η Άρσεναλ κάποια στιγμή θα αρχίσει ένα σερί από νίκες, μιας και το υλικό της δεν είναι για τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Το Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι, όμως, έρχεται σε ένα σημείο όπου οι «μπλε» είναι σαφώς ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα. Με βάση τη λογική, που δεν υπάρχει σε ένα ντέρμπι, πάμε με το διπλό του 1.97 από τη Novibet.

-Ad-