«Έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» – Ο Βασίλης Κωνσταντίνου για το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη

Σοβαρό τροχαίο είχε το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) η γνωστή μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη.

Η ίδια βρισκόταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό της στο παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου, όταν φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα.

Η μετεωρολόγος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και την βοήθησε να βγει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τυχαία βρισκόταν στο σημείο.

«Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στο Star και περιέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές.

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο να σέρνεται ανάποδα και να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια πάνω στην περιοχή Παράδεισος, Αμαρουσίου.

»Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. ‘Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε’. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε» περιέγραψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είπε πως δεν κατάλαβε πώς έγινε το τροχαίο, κάτι που ούτε η ίδια η μετεωρολόγος μπορούσε να αντιληφθεί.

-Ad-