Έτσι έγινε η τραγωδία με το 2χρονο προσφυγόπουλο στη Χίο (video)

Μια ακόμη τραγωδία, αυτή τη φορά στη Χίο με θύμα ένα προσφυγόπουλο, μόλις δύο ετών. Το παιδί παρασύρθηκε από mini bus που μετέφερε πρόσφυγες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Ερμιόνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το προσφυγόπουλο ηλικίας μέχρι 2 ετών, πατήθηκε από mini bus που μετέφερε οικογένειες μεταναστών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όπως μετέφερε το OpenTV στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ένα φορτηγάκι μίας ΜΚΟ μετέφερε το 2χρονο κοριτσάκι μαζί με την οικογένειά του σε μέρος όπου θα διέμεναν.

Όταν το βαν έφτασε στον προορισμό του, η μητέρα με τα τρία της παιδιά κατέβηκε από το όχημα όμως έχασε για δευτερόλεπτα από τον έλεγχό της το κοριτσάκι. Το προσφυγόπουλο βρέθηκε μπροστά από το φορτηγάκι και όταν εκείνο ξεκίνησε, παρέσυρε το παιδάκι κάτω από τις ρόδες του.

Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο, όμως η 2χρονη με καταγωγή από το Ιρακ δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.