Έτσι έγινε το έγκλημα στην Κηφισιά – Ορφανά 3 παιδιά (video)

Ενας αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής δολοφόνησε σήμερα τη γυναίκα του σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, σήμερα Τετάρτη, με αποτέλεσμα τρία παιδιά, δύο ηλικίας πέντε ετών και ένα οχτώ ετών να μείνουν ορφανά.

Ο 45χρονος αστυνομικός δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία είχε ένα παιδί πέντε ετών και ένα παιδί οχτώ ετών, αλλά και μία φίλη της πρώην γυναίκας του, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών.

Ο 45χρονος τσακωνόταν διαρκώς με την πρώην γυναίκα του για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους. Ήταν γνωστό στο οικογενειακό τους περιβάλλον ότι οι καυγάδες ήταν συνεχείς, κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό αποτέλεσμα.

Ο φερόμενος ως δράστης πήγε έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν η εν διαστάσει σύζυγος του, στην οδό Αχαρνών 80 στην Κηφισιά. Έστησε καρτέρι και την είδε στο όχημα της κατά τη διάρκεια διαλλείματος, μαζί με μία φίλη της.

Προσέγγισε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, φέρεται να φώναξε κάτι και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο γυναικών.

Επί τόπου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που προχώρησε στην προσαγωγή του συναδέλφου τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί σε Τμήμα Τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής.

-Ad-