Έτσι ο 37χρονος σκότωσε τη Βασιλική στην Ηλεία: Προσπάθησε να τη βιάσει κι εκείνη τον απείλησε πως θα το πει στις γονείς της

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την αρρωστημένη δράση του 37χρονου δράστη της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Ο 37χρονος, θείος μάλιστα της Βασιλικής, ομολογώντας τη στυγερή δολοφονία του μόλις 11 ετών μικρού κοριτσιού από την Ηλεία, παραδέχτηκε ότι πριν τη σκοτώσει προσπάθησε να τη βιάσει.

Η μικρή Βασιλική αντιστεκόταν και μόλις του είπε πως θα αποκαλύψει στους γονείς της την αποτρόπαια πράξη του 37χρονου, τότε εκείνος τη σκότωσε με το κατσαβίδι, προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα.

«Την σκότωσα με το κατσαβίδι. Δεν θυμάμαι που το πέταξα» είπε ο φονιάς της Αγγελικής, που κρατάει το στόμα του κλειστό για το που βρίσκεται το ματωμένο κατσαβίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστική. Το κοριτσάκι ήταν πνιγμένο στο αίμα, σε σημείο που ακόμα και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο να μην μπορεί να καταλάβει πόσες «κατσαβιδιές» δέχτηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το λαιμό υπάρχουν και τραύματα στα χέρια – εκτιμούν πως είναι αμυντικά και το παιδί πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή του – ενώ αυτό που δεν μπορούν να διευκρινίσουν είναι αν ο 37χρόνος σεσημασμένος και καταδικασθείς για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού (το βίασε το 2017, το 2020 έγινε το δικαστήριο και το Μικτό Ορκωτό Ζακύνθου τον καταδίκασε σε 9 χρόνια κάθειρξη όμως εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρών στην Αστυνομία) κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι πριν το πάει στο χωράφι ή δεν πρόλαβε να εκτελέσει το αρρωστημένο σχέδιο του.

Και αυτό γιατί η μικρή φορούσε τα ρούχα της (ένα φουστάνι) και το εσώρουχό της. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε επόμενες ώρες, και μετά την ιατροδικαστική εξέταση οι αστυνομικοί θα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αποκρουστικό και αποτρόπαιο σκηνικό στα χωράφια της Ηλείας.