Europa League: 0-0 με τη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ

Με λευκή ισοπαλία κόντρα στη Γρανάδα έκλεισε τους αγώνες του στον όμιλο του Europa League ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν για τους Ισπανούς και ήταν στο 13′, με τον Πασχαλάκη να κάνει μεγάλη επέμβαση στο πλασέ του Πουέρτας. Τα λάθη που έκαναν οι Θεσσαλονικείς έδιναν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν επικίνδυνα την περιοχή του Πασχαλάκη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έκαναν και ευκαιρίες.

Τέτοιες, για να είμαστε ακριβείς, δυσκολευόταν πολυ να κάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 44′, άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Βαρέλα -μετά το φάουλ του Μουργκ- που πήγε στο δοκάρι. Ηταν η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων, οι οποίοι άρχισαν το δεύτερο ημίχρονο με δύο αλλαγές και με τον Πασχαλάκη να κάνει νέα πολύ καλή επέμβαση, στο 47′, προλαβαίνοντας τον Κένεντι.

Λίγα λεπτά μετά, στο 52′, η Γρανάδα απείλησε και πάλι αλλά ο Μολίνα δεν κατάφερε να πλασάρει και να εκμεταλλευτεί τα λάθη των Εσίτι και Πασχαλάκη, ο Πάμπλο Γκαρσία συνέχιζε τις αλλαγές επιχειρώντας να βελτιώσει την ομάδα του και τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται κάτι αξιόλογο, αν και οι Ισπανοί πίεζαν γιατί ήθελαν τη νίκη για την 1η θέση.

Ο ΠΑΟΚ που δεν πίεζε, θα μπορούσε να σκοράρει στο 83′ με τον Σφιντέρσκι, μετά την πάσα του Ζίβκοβιτς, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και τελικά το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63′ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι (63′ Αουγκούστο), Τσόλακ (81′ Σφιντέρσκι), Κούτσιας (46′ Τζιγγάρας), Τζόλης (46′ Ζίβκοβιτς).

Γρανάδα: Μπανακλότσε, Φουλκιέ, Ναχούεν Πέρεζ, Μαρτίνεθ, Χερμάν, Κένεντι (67′ Σοάρες), Σόρο (75′ Γκοναλόν), Σάντσες (67′ Νέβα), Μπράις Μίγια (75′ Μαντσίς), Αντόνιο Πουέρτας, Χόρχε Μολίνα.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Αϊντχόφεν 12
2) Γρανάδα 11
3) ΠΑΟΚ 6
4) Ομόνοια 4

-Ad-