Europa League: Το πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια

Έπειτα από περίπου πέντε μήνες οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν στην… κανονικότητα, μια και μετά την διακοπή για την εξάπλωση του κορονοϊού, οι ομάδες επιστρέφουν στο γήπεδο, προκειμένου να βγουν οι δύο σύλλογοι που θα βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης, όχι μόνο στον… θρόνο του Champions League, αλλά και σ’ αυτόν του Europa League.

Αναμφίβολα το ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι αυτό της Γουλβς με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τους «Λύκους» στο «Μολινό» της Αγγλίας, το βράδυ της Πέμπτης (6/8) στις 22:00 στην ρεβάνς της ισοπαλίας 1-1 στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο μία ακόμα υπέρβαση για την πρόκριση στο Final 8 της Γερμανίας.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών στους «16» της διοργάνωσης ανοίγει την Τετάρτη (5/8) με τέσσερις αναμετρήσεις. Στις τρεις εξ αυτών έχουν ήδη γίνει τα πρώτα ματς, προ τη διακοπή για τον κορονοϊό, ενώ υπάρχει ένα παιχνίδι, αυτό της Ίντερ με την Χετάφε, που θα γίνει στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, το οποίο είναι νοκ άουτ. Συγκεκριμένα, την πρώτη… μέρα των ρεβάνς θα διεξαχθούν οι αγώνες: Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλσφμπουργκ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΛΑΣΚ.

Στην δεύτερη… μέρα, πέραν του… τελικού του Ολυμπιακού με την Γουλβς θα διεξαχθούν τρία ακόμα ματς. Συγκεκριμένα, η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει σε δεύτερο αγώνα την Ρέιντζερς και η Βασιλεία την Άιντραχτ Φρανφούρτης, ενώ το παιχνίδι της Σεβίλλης με την Ρόμα είναι νοκ άουτ και θα γίνει στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και τα κανάλια:

Τετάρτη 5 Αυγούστου

19:55 Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ (0-1) – Cosmote Sport 7HD
19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ (2-1) – Cosmote Sport 3HD
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΛΑΣΚ (5-0) – Cosmote Sport 1HD
22:00 Ίντερ – Χετάφε (Γκελζενκίρχεν) – Cosmote Sport 2HD

Πέμπτη 6 Αυγούστου

19:55 Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς (3-1) – Cosmote Sport 7HD
19:55 Σεβίλλη – Ρόμα (Ντούισμπουργκ) – Cosmote Sport 3HD
22:00 Γουλβς – Ολυμπιακός (1-1) – Cosmote Sport 1HD
22:00 Βασιλεία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0) – Cosmote Sport 2HD

Πηγή: onsports.gr