Eurovision 2020: Λεπτομέρειες για το ελληνικό video clip που θα παρουσιαστεί την Κυριακή

Η πρώτη παρουσίαση του SUPERG!RL θα γίνει αύριο Κυριακή, 1 Μαρτίου, στις 17.00 μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο.

Tα γυρίσματα, διάρκειας δύο ημερών, πραγματοποιήθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου, το New Hotel, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπερνά τον αριθμό των 15 ατόμων.

Μαζί με την Stefania εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης. Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στον Κώστα Καρύδα, που με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό έχει επιμεληθεί το άψογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η παραγωγή του video clip του SUPERG!RL είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε video clip ελληνικής συμμετοχής. Για την παραγωγή του video clip του SUPERG!RL, τα έξοδα καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από την ολλανδική δισκογραφική εταιρεία της Stefania.

Οι ARCADE συνυπογράφουν μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Sharon Vaughn, την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας για την Eurovision, “SUPERG!RL“. Συμμετείχαν τόσο στην σύνθεση μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, όσο και στον στίχο μαζί με τον τελευταίο και την Sharon Vaughn. Την φετινή σκηνική παρουσίαση στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο, έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός!