Entertainment Themen der Woche KW18 Entertainment Bilder des Tages Eurovision Song Contest in Rotterdam, Impressionen aus der Stadt ROTTERDAM, 7-5-2021, Rotterdam maakt zich op voor het songfestival met straat uitingen. Rotterdam is preparing for the Eurovision song contest with street expressions, Central station, NN building, microphone Eurovision song contest Rotterdam PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY x11696925x Copyright:

Eurovision 2021: Αποδόσεις, στοιχήματα & φαβορί – Τι θα κάνουν Ελλάδα και Κύπρος

Τα φαβορί της φετινής Eurovision και οι αποδόσεις για όλες τις κατηγορίες…

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision είναι έτοιμη να ξεκινήσει! Η μεγάλη μουσική μάχη για το 2021 διεξάγεται το διάστημα 18-22/5 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Στις 18/5 θα πραγματοποιηθεί ο 1ος ημιτελικός, με τον 2ο να λαμβάνει χώρα στις 20/5. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22/05.

Ημιτελικοί Eurovision 2021: Τα φαβορί για πρόκριση

Ξεκάθαρα φέρονται να είναι τα πράγματα στον 1ο ημιτελικό. Εκεί, η Μάλτα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για επικράτηση. Το να νικήσει η Μάλτα στον 1ο ημιτελικό έχει απόδοση μόλις 1,50. Η αμέσως επόμενη υποψηφιότητα στη σχετική λίστα είναι η Κύπρος, με το El Diablo της Έλενας Τσαγκρινού.

Αδιαφιλονίκητα φαβορί για πρόκριση στον τελικό, μέσα από τον ημιτελικό της 18ης Μαΐου πέραν από τις δύο παραπάνω υποψηφιότητες είναι οι  Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν και Ισραήλ.

Μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός στον 2ο ημιτελικό. Ελβετία, Βουλγαρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Σερβία, Σαν Μαρίνο και Πορτογαλία είναι οι χώρες που φιγουράρουν ψηλά στη λίστα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

«Ρευστή» η κατάσταση, ως προς την επικράτηση στον ημιτελικό της 20ης Μαΐου. Βουλγαρία, Ισλανδία και Ελβετία είναι αρκετά κοντά στις αποδόσεις. Η Ελλάδα, με το Last Danceτης Στεφανίας, προσφέρεται στο 13,00 για νικήτρια του 2ου ημιτελικού.

Eurovision 2021: Τι θα κάνουν Ελλάδα και Κύπρος

Το Last Dance της Ελλάδας δεν συμπεριλαμβάνεται από τις στοιχηματικές μέσα στα μεγάλα φαβορί για νίκη στον τελικό. Με απόδοση 31,00 βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας.

Βατό δείχνει να είναι το να τερματίσει η Στεφανία στο Top-10, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1,50. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα αποτελεί το 2ο φαβορί για Καλύτερη Βαλκανική Χώρα, με την Βουλγαρία να είναι το Νο1 στην εν λόγω κατηγορία.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα… μηνύματα των αποδόσεων για την Κύπρο! Το El Diablo της Έλενας Τσαγκρινού είναι το 4ο φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό και το βρίσκουμε σε απόδοση 9,00.

Πιο χαμηλά προσφέρεται το να μπει η προσπάθεια της Κύπρου στο Top-3, κάτι που παίζεται στο 2,50. Ακόμα πιο χαμηλά, στο 1,95, βρίσκουμε το σενάριο να τερματίσει η Κύπρος στο Top-5.

Ποιος θα κατακτήσει την Eurovision 2021;

Ερώτημα που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί! Ακόμα κι από τις ίδιες τις στοιχηματικές, αφού οι αποδόσεις δείχνουν ότι θα υπάρξει μεγάλη «μάχη». Ιταλία στο 3,20 και Γαλλία στο 3,60 για κατάκτηση του φετινού διαγωνισμού.

«Ροκάρει» η γειτονική χώρα με το Zitti E Buoni των Maneskin. Το νεανικό ροκ συγκρότημα από την Ιταλία ιδρύθηκε το 2016 και κέρδισε με το τραγούδι το οποίο κατεβαίνει στη Eurovision, το φεστιβάλ μουσικής «Σαν Ρέμο 2021».

Αρκετά πιο… συναισθηματική η προσέγγιση της Γαλλίας, ως είθισται, με τις τύχες της χώρας να στηρίζονται στην ερμηνεία της Barbara Pravi, η οποία θα τραγουδήσει το Voila.

Η 27χρονη καλλιτέχνης υπήρξε συν-δημιουργός των τραγουδιών της Γαλλίας στους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς της Eurovision.

Ειδικά στοιχήματα σε σούπερ αποδόσεις για την Eurovision 2021

Ο μεγάλος διαγωνισμός τραγουδιού αποτελεί ένα από τα τοπ θέματα της εβδομάδας που διανύουμε. Γίνεται εύκολα αντιληπτό και μέσα  από τις στοιχηματικές πλατφόρμες, όπου μπορεί κανείς να βρει ειδικά στοιχήματα για τη Eurovision 2021.

Νικητής διαγωνισμού, Νικητές 1ου και 2ου ημιτελικού, χώρες που θα προκριθούν από τους δύο ημιτελικούς, ποιοι θα καταλάβουν τις τελευταίες θέσεις στις 2 προκριματικές βραδιές, προέλευση νικητή (αν, δηλαδή, θα έχει προέλθει από τους ημιτελικούς ή θα έχει περάσει απευθείας), Top-3, Top-5, Top-10, πρώτη χώρα ανάμεσα στο Big-5 και τέλος καλύτερη Βαλκανική/Βαλτική/Βόρεια χώρα. Παίξε Νόμιμα & Υπεύθυνα στην Eurovision 2021.

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ