Eurovision 2021: Ελλάδα και Κύπρος όπως το… 2004!

Καθώς η Ευρώπη περιμένει να παρακολουθήσει την φετινή Eurovision, την πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην covid εποχή που διανύουμε, μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει (απ’ ότι φαίνεται) Έλληνες και Κύπριους!

Σύμφωνα λοιπόν με τα γραφεία στοιχημάτων τόσο η Ελληνική συμμετοχή, όσο και η Κυπριακή, μετά τις πρώτες πρόβες τους, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, εκτινάχθηκαν εντός 10αδας! Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται στην 10η θέση και η Κύπρος στην 7η! Να σημειώσουμε ότι πριν την πρώτη πρόβα η Ελλάδα ήταν στην 14η και η Κύπρος στην 9η.

Εάν λοιπόν επαληθευτούν τα στοιχήματα τότε αυτό θα είναι κάτι που είχαμε να το δούμε από το 2004 όπου Ελλάδα και Κύπρος είχαν τερματίσει στην πρώτη 10αδα, καταλαμβάνοντας την 3η και 5η θέση αντίστοιχα. Τότε την Ελλάδα εκπροσωπούσε ο Σάκης Ρουβάς και την Κύπρο η 17χρονη Lisa Andreas. Φέτος την Ελλάδα εκπροσωπεί η 18χρονη ομογενής από την Ολλανδία Σταφανία Λυμπερακάκη και την Κύπρο η Έλενα Τσαγκρινού.

Θυμίζουμε ότι την Ελληνική συμμετοχή με τίτλο “Last Dance” επιμελείται σκηνοθετικά ο Φωκάς Ευαγγελινός, παρουσιάζοντας κάτι καινοτόμο και εντυπωσιακό στη σκηνή της Eurovision, σε σύνθεση Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και σε στίχους Sharon Vaughn.