Εύα Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή

Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Αντωνοπούλου μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ, μετά από μια πορεία 15 ετών.

Η Εύα Αντωνοπούλου εκφώνησε χθες, στις 31 Μαΐου, το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων για το κανάλι του ΣΚΑΪ, ύστερα από σχεδόν 15 χρόνια, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος αποχωρεί και μετακινείται στο κανάλι του Open.

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, όπως όλα τα πράγματα και στους επαγγελματικούς αποχωρισμούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι συναισθηματικά πολύ. Κρατάς τα όμορφα. Έχω μόνο όμορφα να θυμάμαι, μόνο δημιουργικά, άπειρες ώρες εργασίας».

Σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τη συνεργάτιδα που θα τη διαδεχτεί στο δελτίο ειδήσεων, η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε: «Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τη διάδοχό μου, Λένα Φλυτζάνη. Είμαστε συνάδερφοι, δεν τη γνώρισα τώρα. Εννοείται με όλη μου την καρδιά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαίνεται ότι είμαι λίγο συγκινημένη. Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου και κάνω μια νέα αρχή. Λέω εις το επανιδείν».

Τέλος, ως προς τον λόγο που αποχώρησε έναν μήνα νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου της η Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε: «Δεν έχω τσακωθεί με τον ΣΚΑΪ και έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή μου να κάνω μια επαγγελματική αλλαγή. Τέλειωσε το συμβόλαιο μου ένα μήνα πριν γιατί αυτά είναι διαδικαστικά. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα. Δεν έχω λόγο να μην το πω, αν ήταν κάτι θα το έλεγα. Έχω δει τα δημοσιεύματα για το Open. Δεν είναι η ώρα αυτή. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό το διάστημα θα ξεκουραστώ. Λέτε να κάνω καθημερινό βραδινό δελτίο; Άμα το λέτε εσείς».




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025