Εύα Καΐλή: «Είπε στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα» – Οι εντολές του Παντσέρι και η «Ολλανδέζα»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο του Qatar Gate και το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή που την οδήγησε σε βελγική φυλακή.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Αντόνιο Παντσέρι φέρεται να έδινε εντολές στην Εύα Καϊλή μέσω του συζύγου της Φραντσέσκο Τζόρτζι πράγμα που οδήγησε τις βελγικές αρχές στο ένταλμα σύλληψης της Ελληνίδας ευρβουλευτού.

Το επίσημο έγγραφο φέρει ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου 2022 και σε αυτό αναφέρεται αναφέρεται ένα δίκτυο, του οποίου «εγκέφαλος» ήταν ο Παντσέρι.

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν την Εύα Καϊλή, η οποία κρατείται προσωρινά στις βελγικές φυλακές.

Ένα από τα στοιχεία που φαίνεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές είναι ότι η Εύα Καϊλή έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα που αναφέρεται στη 2η σελίδα του εν λόγω εγγράφου:

«H κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Δηλώνει ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της με τον Παντσέρι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες, και ότι έχουν περάσει από το διαμέρισμά τους βαλίτσες. Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της εμπλέκεται σε αυτό το δίκτυο».

Στην 3η σελίδα του εγγράφου που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, αναφέρεται ότι ο Αντόνιο Παντσέρι είχε παραπονεθεί στον Φραντσέσκο Τζόρτζι για την Εύα Καϊλή, η οποία φέρεται να είχε επαφές με μία «Ολλανδέζα».

Στο έγγραφο δεν κατονομάζεται η Ολλανδέζα, πιθανότατα όμως να είναι μία Ολλανδέζα ευρωβουλευτής, η οποία δεν έπαιρνε θέση υπέρ το Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο:

«Από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (σ.σ έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την ‘Ολλανδέζα’. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: “Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει”».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρβανίτης: Κόντρα σε κάθε απόπειρα συγκάλυψης
19 Μαρτίου, 2025
Χαμάς: «Το Ισραήλ έχει αυταπάτες αν πιστεύει ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα αλλάξουν τη συμφωνία»
18 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ο 26χρονος που πυροβόλησε δύο άτομα και ο 40χρονος συνεργός του
18 Μαρτίου, 2025
Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παρακαλά για παραπομπή του Χ. Τριαντόπουλου χωρίς να λειτουργήσει η προανακριτική
18 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για Χρήστο Τριαντόπουλο: «Γιατί δεν έρχεσαι κατευθείαν στο ακροατήριο; Απέναντι μας»
18 Μαρτίου, 2025
Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι: Άρπαξε σκύλο από αυλή σπιτιού μέρα μεσημέρι – «Το είχα σαν παιδί μου»
18 Μαρτίου, 2025
Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου
18 Μαρτίου, 2025
Δημοσκόπηση Alco: Πρόωρες εκλογές επιθυμούν οι μισοί πολίτες – Εντυπωσιακή άνοδος για την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
18 Μαρτίου, 2025
Προανακριτική: Τι σημαίνει η κίνηση του Χρήστου Τριαντόπουλου – Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από εδώ και πέρα
18 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά – Πού χρειάζονται αλυσίδες
18 Μαρτίου, 2025