Εύα Καϊλή: Καταγγελία βόμβα ευρωβουλευτή!

Νέες φουρτούνες για την Εύα Καϊλή: Πολωνός ευρωβουλευτής καταγγέλλει ότι η προφυλακισμένη πολιτικός είχε σχέσεις και με τη Ρωσία!

Ωστόσο, ο συνήγορός της το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, πρόκειται για τον Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, Πολωνό ευρωβουλευτή της ακροδεξιάς, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια την κυρία Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα».

«Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή», δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που προμηνύει ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του συγκεκριμένου ευρωβουλευτή.

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύντροφος της Εύας Καϊλή, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου.

Η απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμα, αλλά θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο το ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερος εν μέσω των μυστικών καταθέσεων Παντσέρι. Πάντως, όπως φαίνεται η συμφωνία του Παντσέρι με τις βελγικές Αρχές αρχίζει να αποδίδει, αφού κόρη και σύζυγος σήμερα στην Ιταλία αφέθησαν ελεύθερες, γεγονός που ερμηνεύεται από ορισμένους ότι ως ένδειξη ότι «ο Ιταλός… κελαηδάει».