Εύα Καϊλή: Όταν αποκαλούσε τεμπέληδες όσους παίρνουν επιδόματα (vid)

Την έρευνα της Ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή από τις βελγικές αρχές για διαφθορά σχολίασε ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ , Μάριος Κάτσης υπενθυμίζοντας δηλώσεις της το 2018.

«Η Καϊλή ελέγχεται για διαφθορά και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπενθυμίζοντας ότι «πρόσφατα προκάλεσε με τις δηλώσεις της, ότι στο Κατάρ έχει καλές εργασιακές συνθήκες». Υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι παλιότερα όταν ήταν μαζί σε τηλεοπτικό πάνελ «είχε αποκαλέσει όσους συμπολίτες μας παίρνουν επιδόματα, τεμπέληδες. Τι πιο σύνηθες…».


Η Εύα Καϊλή σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Έψιλον είχε πει προς τον Μ. Κάτση «δίνετε επιδόματα στους τεμπέληδες», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να την ρωτάει μάταια αν εννοεί το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, τη δωρεάν πρόσβαση των ανασφάλιστων στη δημόσια υγεία. «Υποχρέωσή σας είναι» είχε απαντήσει μάλιστα η Εύα Καϊλή. Μετά την κατακραυγή έκανε νέα δήλωση, ισχυριζόμενη ότι εννοούσε «τεμπέληδες σαν αυτούς που λένε “η καριέρα είναι χολέρα”, παίρνουν επιδόματα που τα στερούνται άλλοι».