Everest: Στηρίζουν την προσπάθεια της HOPEgenesis για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα

Τα everest, πιστά στη δέσμευση τους να αξιοποιούν το μέγεθός τους ώστε να συνεισφέρουν στο γενικό καλό, προχωρούν σε μία νέα συνεργασία με την HOPEgenesis.

Πρόκειται για μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με όραμα να ανατρέψει το κλίμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η γνωστοποίηση, ανάλυση και μελέτη των αιτιών του ζητήματος της υπογεννητικότητας, με σκοπό να δημιουργηθούν ενέργειες και δράσεις που θα ανατρέψουν το αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας σχεδιάστηκαν οι κουμπαράδες της HOPEgenesis, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες των everest να στηρίξουν το έργο της.

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Chief Marketing Officer του Ομίλου Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά: ”Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Η ομάδα της HOPEgenesis ασχολείται με ένα ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα και για αυτό είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε στην προσπάθειά της. Η στήριξη πρωτοβουλιών και οργανισμών που επιτελούν κοινωνικό έργο αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για εμάς. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία με τη HOPEgenesis θα δώσει τη δυνατότητα στα καταστήματά μας να λειτουργήσουν ως μια πλατφόρμα ενημέρωσης και επικοινωνίας δράσεων και οργανισμών στο ευρύ κοινό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο έργο τους.”

Η κ. Εύα Παπαδάκη, Project Manager της ΑΣΤ.Μ.Ε. HOPEgenesis ανέφερε: «Σήμερα ξεκινά μία ιδιαίτερα ελπιδοφόρα συνεργασία με τα καταστήματα everest, τα οποία αποτελούν το μέσο με το οποίο θα γνωρίσει περισσότερος κόσμος το έργο μας για την ανατροπή της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Καλούμε όλο τον κόσμο να μάθει για τη δράση μας και, εφόσον το επιθυμεί, να συνδράμει σε αυτή. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Goody’s – Everest για την ευκαιρία που μας παρέχει και την εποικοδομητική συνεργασία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025