Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Επιστημών Υγείας

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης στην Αθήνα την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στις 19:00μμ.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση για τις Σχολές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και του Τμήματος Επιστημών Υγείας. Επιπρόσθετα θα δοθούν πληροφορίες για τηστέγαση, τη διαδικασία εισαγωγής, τη φοιτητική ζωή και τις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, Prof. Elizabeth Johnson, η οποία θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και συνέντευξης.

Υποβολή Αιτήσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2024. Παράκληση να έχουν μαζί τους το απολυτήριο Λυκείου και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/en ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy