Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με σέξι μαύρα εσώρουχα πριν φύγει για Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια απασχολεί συχνά την επικαιρότητα της εγχώριας showbiz.

Η αθλητικογράφος που έκανε το μεγάλο μπαμ με τη συμμετοχή της στο πρώτο Survivor το 2017 ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στον Άγιο Δομήνικο ως μέλος του πολυαναμενόμενου «All star», όμως για την ώρα παραμένει ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media.

Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε μια σέξι φωτογραφία της με μαύρα εσώρουχα που προκάλεσε «πανικό» στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το λογαριασμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Instagram:

Αυτοί οι παίκτες κλείδωσαν για το Survivor:

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι να βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ η All Star εκδοχή του Survivor. Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο έχουν «κλειδώσει» και ήδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους.

Τα trailer τα οποία προβάλλονται έχουν ήδη μαρτυρήσει ποιοι θα είναι οι παίκτες του Survivor όμως ενδέχεται να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις μέχρι το πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα.

Ο λόγος είναι πως οι υποψήφιοι Survivors ακόμα δεν έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους και έτσι ενδέχεται να υπάρξουν οι μικρές διαφοροποιήσεις. Επιπλέον, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα επιλέξει ποιοι και με ποια σειρά θα εμφανιστούν στο παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο All Star

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να πάρουν μέρος στο Survivor All Star είναι οι εξής:

Άνδρες: Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Στάθης Σχίζας, Τριαντάφυλλος, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Κρις Σταμούλης και Νίκος Μπάρτζης

Γυναίκες: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Έλενα Χαμπέρη, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλ Μαυρίδη, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Σταυρούλα Χρησαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μελίνα Μεταξά, Στέλλα Ανδρεάδου, Ελευθερία Ελευθερίου και Ροδάνθη Καπαρoύ.