Ευρυτανία: Ολική ανατροπή με την εξαφάνιση της 48χρονης

Νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της Ευρυδίκης φέρουν οι δηλώσεις του πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ευρυτανίας.

Οι αστυνομικοί της Ευρυτανίας ερευνούν ενδελεχώς, όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εξαφάνιση της Ευρυδίκης και έχει κάνει, ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε να βρεθεί κάτι από την υπόθεση, που συνταράξει την τοπική κοινωνία του Καρπενησίου, λέει στο star ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού.

Ανατροπή με το Ανθρωποκτονιών 

Φανερά ενοχλημένη είναι η τοπική αστυνομία από την παραφιλολογία που υπάρχει στο Καρπενήσι, τονίζει ο κ. Κοσμάς Τσιαμάκης και ξεκαθαρίζει ότι δεν ήρθε, ούτε πρόκειται να έρθει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον έχει κάποιο στοιχείο παραπάνω, να το καταθέσει στην αστυνομία.

Πάντως τα στοιχεία που υπάρχουν, συνηγορούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

Την ίδια ώρα, μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται με την μετακίνηση κάθε Σαββατοκύριακο διμοιρίας αστυνομικών, για τις ανάγκες των ομάδων της super league. Αποδυναμώνεται η Αστυνομική Δ/νση λέει ο κ.Τσιαμάκης, που εκφράζει την απογοήτευσή του, που δεν έχει υπάρξει κυβερνητική απάντηση, ούτε για το εργασιακό, ούτε για το μισθολογικό των αστυνομικών.