Εξαφάνιση 75χρονης: «Δεν τη σκότωσα και δεν τη μετέφερα, είναι μικρό το αυτοκίνητό μου» λέει ο ιερέας

Ο ιερέας υποστηρίζει ότι δεν θα μπορούσε να έχει βάλει την άτυχη γυναίκα στο αυτοκίνητό του, ώστε να εξαφανίσει το πτώμα, καθώς δεν θα χωρούσε μέσα σε αυτό, επειδή είναι αρκετά μικρό.

Ο ιερέας από την Κρήτη που κατηγορείται ότι παρέσυρε, σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα 75χρονης γυναίκας, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Δεν είχα καμία διαφορά ή κάποιο πρόβλημα με τη γυναίκα που αγνοείται. Εγώ είχα περάσει από τον δρόμο που πιθανολογείται ότι έγινε η εγκληματική ενέργεια τουλάχιστον δέκα λεπτά νωρίτερα.

Έχω ένα μικρό αυτοκίνητο και αν είχα χτυπήσει εγώ την αγνοούμενη, θα είχε έστω μια μικρή βλάβη. Είναι δυνατόν να τραυμάτισα και να μετέφερα την αγνοούμενη με ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο και να μη με πήρε είδηση κανείς; Αδυνατώ να καταλάβω πως εγώ και οι άλλοι δύο ύποπτοι κάναμε όλα αυτά. Τα παιδιά της αγνοούμενης γνώριζαν πως η ίδια έχει προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στο να περιπλανιέται άσκοπα.

Θλίβομαι γιατί μετά από 50 χρόνια ιεροσύνης αναγκάζομαι να λογοδοτήσω για ένα τόσο βαρύ έγκλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: Διακοπή ομοσπονδιακής χρηματοδότησης σε κολέγια και σχολεία που επιτρέπουν «παράνομες» διαδηλώσεις
4 Μαρτίου, 2025
Μητσοτάκης: Η μείωση της ανεργίας είναι αποτέλεσμα στοχευμένων πολιτικών
4 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο στην Πειραιώς: «Δεν πάτησε καθόλου φρένο»
4 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Νέα καταδίκη για τους δύο οπαδούς που ευθύνονται για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου
4 Μαρτίου, 2025
Ο πάπας Φραγκίσκος δεν είναι εκτός κινδύνου, λένε πηγές του Βατικανού
4 Μαρτίου, 2025
Σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
4 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο με έναν νεκρό στην Πειραιώς
4 Μαρτίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν
4 Μαρτίου, 2025
Κεραμέως: Στο χαμηλότερο ποσοστό από τον Δεκέμβριο του 2008 η ανεργία τον Ιανουάριο
4 Μαρτίου, 2025
Ε.Ε.Α: 6 στους 10 επαγγελματίες θεωρούν ότι το 2025 δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση
4 Μαρτίου, 2025