Εξιτήριο για τον 2χρονο γιο του ζευγαριού που παρέσυρε και τραυμάτισε βαριά ο μεθυσμένος οδηγός στη Θέρμη – «Το παιδί δεν έχει καταλάβει τίποτα»

Εξιτήριο πήρε σήμερα, από την παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», το 2χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε με τους γονείς του από τον 46χρονο οδηγό την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί θα το φροντίζουν ο παππούς και η γιαγιά του μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος οδηγός, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και ότι δεν γνώριζε ότι ο δρόμος ήταν επικίνδυνος, καθώς δεν ήξερε την περιοχή.

Ο 46χρονος φέρεται να είχε παραδεχθεί ότι κατανάλωσε ένα ποτήρι τσίπουρο πριν σημειωθεί το σοβαρό ατύχημα. Υπενθυμίζεται πως στις δύο μετρήσεις που υποβλήθηκε με τη μέθοδο της αιμοληψίας ανιχνεύθηκε αλκοόλ που υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», οι δύο γονείς (37 ετών ο άντρας και 34 ετών η γυναίκα) εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται κρίσιμη, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 34χρονης, η οποία υπεβλήθη, το τελευταίο 24ωρο, σε επέμβαση διακοπής της εγκυμοσύνης της και αφαίρεσης του εμβρύου που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα (κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς λόγω αρνητικών παλμών του εμβρύου).