«Φανατικός» του Χ. Θεοχάρη ο Γιάνναρος που διέγραψε η ΝΔ (pics)

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, τη διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «πήθικο».

Τι ακριβώς συνέβη… Όλα ξεκίνησαν όταν σε ανάρτησή του ο Arash Hampay (πρόσφυγας από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα) έγραψε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Ο κ. Γιάνναρος παρενέβη στο ποστ γράφοντας «θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».

Λίγη ώρα αργότερα, το μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ επανήλθε στο θέμα αναφέροντας τα εξής: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Τελικά, σήμερα, η ΝΔ αποφάσισε να τον διαγράψει από μέλος του κόμματος.

Στήριξη στον Χάρη Θεοχάρη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάνναρος παρουσιάζεται ως «φανατικός υποστηρικτής» του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, τον οποίο στήριξε κατά την προεκλογική του «εκστρατεία», ενώ τον επισκέφθηκε και στο Υπουργείο, λίγες μέρες μετά τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν ο κ. Γιάνναρος είναι μόνο υποστηρικτής (ή και σύμβουλος) του κ. Θεοχάρη, ωστόσο προκαλούν απορίες οι επιλογές του. Επίσης, δεν πρέπει να παραμελεί κανείς το γεγονός ότι ο Υπουργός Τουρισμός είναι ήδη «στη γωνία» από αρκετούς εντός της ΝΔ για τα ήδη καμώματά του. Η κλεψύδρα για τον ίδιο, φαίνεται πως αδειάζει επικίνδυνα…

Τέλος, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, ο κ. Γιάνναρος είχε πολλά πάρε-δώσε και με άλλους γαλάζιους Υπουργούς.

-Ad-