Φεύγει από τον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου

Όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Στεφανίδου θα αποχωρήσει από τον ALPHA στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του «Tlive» στον ALPHA έπρεπε να γνωρίζει το τι θα συμβεί με το συμβόλαιό της μέχρι τα τέλη Απριλίου, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Τα στελέχη ενημέρωσαν τη δημοσιογράφο ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί πριν από λίγες ώρες, ρίχνοντας βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο. Η Τατιάνα Στεφανίδου, που βρισκόταν στην οικογένεια του ALPHA από το 2020, είχε μία εξαιρετική συνεργασία με τους ιθύνοντες του καναλιού ωστόσο ο ανταγωνισμός φέτος οδηγεί σε άλλα μονοπάτια τα στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαζύγιο είναι βελούδινο, καθώς η εκτίμησή τους στο πρόσωπο της Τατιάνας είναι μεγάλη. Όμως, οι άνθρωποι του ALPHA έχουν αποφασίσει να ποντάρουν στην ψυχαγωγία στη μεσημεριανή ζώνη.

Οι δρόμοι, λοιπόν, των δύο πλευρών χωρίζουν και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ελεύθερη να αποφασίσει την τηλεοπτική στέγη στην οποία θα μετακομίσει. Το όνομά της πάντα ενδιαφέρει τους σταθμούς και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι προτάσεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.