Φιλιππίδης: Πώς αντέδρασε η γυναίκα του και το παιδί του μετά την δίωξη για βιασμό

Περίπου τρεις εβδομάδες βρισκόταν σε αναμονή της κρίσης του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις εξηγήσεις που είχε κληθεί να δώσει για τρεις κακουργηματικές πράξεις που είχαν καταγγελθεί σε βάρος του.

Ο εισαγγελέας δεν πείσθηκε και άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» έχουν ήδη καταθέσει στις Αρχές, επτά άτομα προς υπεράσπιση του, που έχουν καταθέσει και στοιχεία κατά των τριών γυναικών που τον καταγγέλλουν.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι η σύζυγος και ο γιός του ηθοποιού είναι στο πλευρό του, προσθέτοντας ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη υποστήριξε ότι γνωρίζει και τις τρεις γυναίκες και «ειδικά για την μία γνωρίζει και γιατί έκανε την καταγγελία και τι ζητούσε από τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Στην εκπομπή μίλησε και η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία πρώτη φορά φέτος συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», τονίζοντας ότι ουσιαστικά η καριέρα του έχει τελειώσει, καθώς ο ίδιος δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους ανθρώπους στον χώρο της υποκριτικής.