«Φημολογείται ότι το άτομο της επίθεσης ήταν ένα» – Όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για την επίθεση στον κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, και η δικηγόρος, Λίλα Ραγκούση μίλησαν στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη βάναυση επίθεση στον κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 69χρονος κτηνοτρόφος που βασανίστηκε φριχτά στα χέρια των δραστών, που εισέβαλαν στο μαντρί του.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, αισιόδοξα είναι τα νέα, αφού η χθεσινή χειρουργική επέμβαση που έγινε στον κτηνοτρόφο προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα που είχε στην σπονδυλική στήλη, ήταν πετυχημένη.

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου είναι σταθερή και παραμένει διασωληνωμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/9) εσπευσμένα από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη, αλλά και στη στοματική κοιλότητα, καθώς οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τους δράστες.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μίλησε για την υπόθεση.

«Υπάρχει ένα βίντεο που έχει αποσταλεί στην Αθήνα στις ειδικές εγκληματολογικές υπηρεσίες. Φημολογείται ότι το άτομο ήταν ένα και τα περίεργο είναι ότι από τα άτομα της αντίπαλης οικογένειας, δεν καταδεικνύεται μέλος της οικογένειάς και εξετάζεται αν έβαλαν κάποιον άλλον να κάνει την απόπειρα. Είναι δολοφονική απόπειρα. Με αυτήν την οικογένεια έχουν μία διεκδίκηση για καταπάτηση μισού στρέμματος. Η αστυνομία συνδέει τις δύο υποθέσεις αλλά τα μέλη της οικογένειας έχουν άλλοθι».

Η δικηγόρος, Λίλα Ραγκούση, σχολίασε πως οι βεντέτες στην Κρήτη είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα.

«Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσει αυτό στην Κρήτη».