Φοιτήτρια ύστερα από χρήση κοκαΐνης σκότωσε την καλύτερή της φίλη

Μία φοιτήτρια δήλωσε στην αστυνομία ότι «έπαιρνε κοκαΐνη με τον διάβολο» όταν περιέπεσε σε κατάσταση «ψυχωσικής οργής» με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει 30 φορές μέχρι θανάτου την καλύτερη φίλη και συγκάτοικό της.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 21χρονη Luisa Ines Tudela Harris Cutting, φοιτήτρια σε κολλέγιο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ομολόγησε την ενοχή της, λέγοντας ότι στις 24 Φεβρουαρίου κατέσφαξε την Alexa Cannon. Το δικαστήριο επέβαλε στην νεαρή 20 χρόνια κάθειρξη.

Η Cutting παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε την Cannon μέχρι θανάτου στο διαμέρισμα που μοιράζονταν οι δυο τους κοντά στο Πανεπιστήμιο Ράντφορντ.

Η 21χρονη έκανε υπερβολική χρήση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών – που συμπεριελάμβανε κοκαΐνη, μανιτάρια, χάπια Adderall και Ζάναξ, όπως και μαριχουάνα, αναφέρουν οι Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας της, η Cutting φέρεται να έκανε ασυνάρτητες δηλώσεις σχετικά με την Αποκάλυψη και απήγγειλε αρκετές φορές προσευχές για την Παναγία στα Ισπανικά.

Μάλιστα προσπάθησε να χώσει όλο το χέρι της μέσα στο στόμα της.

Με την ανακοίνωση της ποινής τη Δευτέρα, η 21χρονη έκανε μία σύντομη δήλωση, ζητώντας συγγνώμη και εκφράζοντας τη μεταμέλειά της για τον φόνο.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την τραγωδία και η καρδιά μου είναι γεμάτη θλίψη και οδύνη» είπε.

Πριν από τη δολοφονία, η Cannon είχε κάνει αναρτήσεις στα social media σχετικά με την Cutting, λέγοντας ότι είναι η καλύτερή της φίλη.

Τον Ιούλιο του 2018 έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο υπερήφανη για την καλύτερή μου φίλη, Luisa Cutting, που έγινε πρόεδρος στην Ένωση των Λατίνων Φοιτητών! Ξέρω ότι θα είσαι καταπληκτική σε ό,τι κάνεις! Σε αγαπώ πολύ!!».

«Σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε η Cutting σε απάντηση.

-Ad-