Folli Follie: «Σκόνταψαν» στις δηλώσεις Φλαμπουράρη

«Είναι τόσο κατασκευασμένο το “θέμα Folli Follie” και η προσπάθεια να εμπλέξουν με το στανιό το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τα στελέχη του, από το σύστημα “Μητσοτάκη- ΝΔ”, που γράφουν εξόφθαλμα ψέματα ή αδυνατούν να διαβάσουν τρεις γραμμές», αναφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέκονται χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «κάποιοι θεωρούν κομβική την εμπλοκή Φλαμπουράρη και σημείωσαν ότι ο “πολιτικός πατέρας του Τσίπρα” ήταν ο μόνος από τους τέσσερις εμπλεκoμένους που δεν σημείωσε στη δήλωσή του ότι δεν γνωρίζει την οικογένεια Κουτσολιούτσου. Γιατί Χαρίτσης, Αραχωβίτης και Μπαλαούρας σημείωσαν ότι δεν γνωρίζουν την οικογένεια Κουτσολιούτσου; Μήπως είναι κάποιο μήνυμα για αυτούς που τη γνώριζαν την οικογένεια Κουτσολιούτσου;»

Ωστόσο, ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε δήλωση του στις 21/12 είχε δηλώσει τα εξής: «Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli Follie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.»