«Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα», είπε ο κτηνοτρόφος – Μεταφέρεται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο όπου δέχτηκε την επίθεση ο 70χρονος ενώ η οικογένεια του θύματος έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.

Σοκάρει η αγριότητα της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο 70χρονος κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο. Του έκοψαν τη γλώσσα για να μην φωνάζει, τον πυροβόλησαν έξι-επτά φορές και δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», περιέγραψε στο Live News ο γιος του θύματος.

Μεταφέρεται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο κτηνοτρόφος, φέρει μεταξύ άλλων τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου -συμπεριλαμβανομένου και αγγειοχειρουργού- να αποφασίζουν τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.