Φονική συμπλοκή στον Πειραιά: Για συνέχεια του μακελειού της Λούτσας, κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, τα μέλη της συμμορίας του Μπογιούν εμπλέκονταν και σε διακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τουρκικών συμμοριών που συνδέονται με τον αρχιμαφιόζο Μπαρίς Μπογιούν, αποδίδουν δημοσιεύματα ΜΜΕ της Τουρκίας, τη φονική συμπλοκή στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το Halk TV «η αιματηρή αναμέτρηση μεταξύ συμμοριών στην Τουρκία μεταφέρθηκε και πάλι στο εξωτερικό. Μετά τις δολοφονίες μεταξύ δύο συμμοριών, αυτή τη φορά τα όπλα πήραν τον λόγο στην Ελλάδα. Ο Γιλντιράι Οζτουρκ και ο Μεχμέτ Μπάικουρτ έγιναν στόχος ένοπλης επίθεσης σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά. Οι Όζτουρκ και Μπάικουρτ έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση».

«Μετά τη δολοφονία έξι ανθρώπων του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα πέρυσι, ένα ακόμη σημαντικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες. Πριν από λίγο καιρό δολοφονήθηκε ο αδελφός του Γιλντιράι Οζτουρκ, Μπουράκ. Λίγο μετά τη δολοφονία αυτή, δολοφονήθηκε ο πατέρας των ανθρώπων που σκότωσαν τον Οζτουρκ».

Η εφημερίδα Hurriyet, σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα και επικαλούμενη δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου αφήνει επίσης υπόνοιες ότι το περιστατικό στον Πειραιά συνδέεται με την αιματηρή ενέδρα στην Λούτσα.»

«Ο αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν εδώ και καιρό βρίσκεται σε σύγκρουση με την επονομαζόμενη αντίπαλη συμμορία των “Ντάλτον”, με την οποία κάποτε συνεργαζόταν. Αποκορύφωμα της σύγκρουσης αυτής ήταν το μακελειό στην Αρτέμιδα», αναφέρει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από την γειτονική χώρα.

Ο Μπαρίς Μπογιούν ήταν γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που έχει δράση στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχθεί πυρά ονόματα γνωστά στον τουρκικό υπόκοσμο. Μία από τις γνωστές επιθέσεις της συμμορίας αφορούσε στη δολοφονία στην Κωνσταντινούπολη γνωστού Σέρβου μαφιόζου (Γιοβάν Βούκοτιτς), αρχηγού της συμμορίας Skaljari.