Φονικό Κέρκυρα: Αυτός είναι ο Ελληνογάλλος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του μακελειού στην Κέρκυρα. 67χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την σπιτονοικοκυρά του, αλλά και έναν γείτονα που προσπάθησε να τον εμποδίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμά του και αυτοκτόνησε.

Σοκ στην Κέρκυρα. Διπλή δολοφονία για ασήμαντη αφορμή… Ένας 67χρονος σκότωσε με καραμπίνα τη σποιτονοικοκυρά του και έναν γείτονα του στην περιοχή Δασιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Ήταν λίγο μετά τις 11 και μισή το πρωί όταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μίσθωνε ο 67χρονος βγήκε από το σπίτι της. Τίποτε δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε. Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα στην 60χρονη καθηγήτρια. Κρατώντας μία καραμπίνα την πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι. Ένας ένοικος του σπιτιού προσπάθησε να τον εμποδίσει όμως και αυτός δέχθηκε τα πυρά του.

Περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία ενώ ο δράστης έσπευσε να διαφύγει. Περιπολικά απέκλεισαν το χώρο ενώ αστυνομικοί ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 67χρονου. Λίγη ώρα αργότερα φθάνουν στο σπίτι του. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη πλησιάζουν το σπίτι. Όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρυσαν νεκρό το δράστη. Είχε βάλει τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο που εκτέλεσε τα δύο θύματά του. Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν έξι φυσίγγια.

Σχεδίαζε καιρό να τη σκοτώσει – Τι γράφουν τα σημειώματα

Σύμφωνα πληροφοριες του corfutvnews στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν τρία σημειώματα.

Τι αναφέρεται στα σημειώματα

Στο μεν πρώτο σημείωμα, ο 67χρονος καταφερόταν κατά τις 61χρονης, ισχυριζόμενος πως αθέτησε τη συμφωνία που είχαν συνάψει αναφορικά για το σπίτι στο οποίο διέμενε.

Κατά τις πληροφορίες, το θύμα του είχε επιτρέψει να ζει δωρεάν στο σπίτι της, με αντάλλαγμα να κάνει εργασίες στο οίκημα αλλά και τον κήπο.

Όταν τελικώς η σπιτονοικοκυρά του τού ζήτησε να φύγει από το σπίτι, εκείνος εξαγριώθηκε, κάτι που μαρτυρούν και οι συνεχείς καυγάδες μεταξύ τους, με τελευταίο έναν λίγη ώρα πριν από την δολοφονική επίθεση.

Το δεύτερο σημείωμα αφορούσε την οικογένειά του, με τον 67χρονο να επιρρίπτει «βολές» κατά τις πρώην συζύγου του.

Όσον αφορά στο τρίτο, αυτό φαίνεται ότι το έγραψε μετά τη δολοφονία του 63χρονου γείτονά του, ο οποίος είχε εμπλακεί στον καυγά του δράστη με την 61χρονη. Αυτό περιέχει ανοίκειους χαρακτηρισμούς για το θύμα.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε αφήσει ακόμη ένα σημείωμα, αυτή τη φορά για την αστυνομία, το οποίο το είχε κολλήσει στο τζάμι του σπιτιού του. Σε αυτό έγραφε τα στοιχεία του, αλλά και το τηλέφωνο επικοινωνία του.

Αυτός είναι ο άτυχος Ελληνογάλλος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Ο άτυχος άντρας καταγόταν από το Γοργόμυλο Πρέβεζας, έργαζόταν πολλά χρόνια στην Γαλλία, είχε πάρει τη σύνταξή του και είχε αγοράσει ένα από τα διαμερίσματα της άτυχης καθηγήτριας.

Σύμφωνα με φίλους που τον γνώριζαν, ο 63χρονος περίμενε να έρθει από τη Γαλλία η γυναίκα του και τα παιδιά του για να περάσουν το καλοκαίρι τους στην Κέρκυρα όπως συνήθιζαν να κάνουν τα τελευταία χρόνια. Ακούγοντας τους πυροβολισμούς ο 63χρονος, ενοικιαστής διαμερίσματος της ίδιας οικοδομής, βγήκε να παρέμβει και ο δράστης δεν δίστασε να τον πυροβολήσει θανάσιμα.

Πληροφορίες: protothema.gr