Φονικό στην Κύπρο: Νεκρός άντρας με τραύμα στο κεφάλι

Νεότερη ανακοίνωση θα ακολουθήσει σύντομα, αναφέρουν οι αρχές των βάσεων.

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε συνεργείο αυτοκινήτων έξω από την κοινότητα Ορμήδειας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας διερευνούν υπόθεση δολοφονίας η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους, οι οποίοι αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο ένας εκ των δυο ανέσυρε όπλο και σκότωσε τον δεύτερο. Πληροφορίες από τις Βρετανικές Βάσεις που μεταδίδει το sigmalive αναφέρουν ότι το θύμα φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την περιοχή, με τον δράστη να παραμένει άφαντος. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του συνεργείου μπογιατίσματος αυτοκινήτων.

Η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων προχώρησε στην αποκοπή του δρόμου Ορμήδειας – Ξυλοφάγου για την κυκλοφορία οχημάτων, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον οπλισμένο δράστη.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων αναφέρει ότι, μαζί με την Κυπριακή Αστυνομία διερευνούν δολοφονία η οποία καταγγέλθηκε περίπου στις 23:00 χθες το βράδυ σε ένα εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο νεκρός, δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου σε σχέση με τη δολοφονία.