Φονικό στην Πάτρα: Τι έδειξαν οι κάμερες

Προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη έλαβε ο 40χρονος για το φονικό στο Νέο Σούλι Πατρών με θύμα ένα 41χρονο, τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο. στο Νέο Σούλι Πατρών τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η Πάτρα είναι συγκλονισμένη από το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Σούλι της Πάτρας με θύμα τον 41χρονο Κωνσταντίνο Β. Δημόπουλο και κατηγορούμενο για το φονικό τον 40χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του θύματος, το θύμα πυροβολήθηκε στο ύψος της καρδιάς. H κηδεία του θύματος θα γίνει ην Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.Οο 41χρονος Κωνσταντίνος Δημόπουλος, θα κηδευτεί στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Πουρναρόκαστρο Πατρών.

Οι δύο τους ήταν γείτονες και είχαν διαφορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.