Φονικό στις Μοίρες: Τι ισχυρίστηκαν ο 51χρονος δράστης και ο δικηγόρος του – «Είναι άρρωστος» (video)

Σήμερα το πρωί απολογήθηκε ο 51χρονος για το φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του έκαν λόγο για έναν άρρωστο.

Ο δικηγόρος του δράστη, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πελάτης του και το οποίο επιβεβαιώνεται μέσα από καταθέσεις και ιατρικά έγγραφα, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Όπως αναφέρι το cretapost.gr, ακόμα και σήμερα ο 51χρονος δε θυμάται την αποτρόπαια πράξη του. Πως δηλαδή σκότωσε τον άτυχο 79χρονο, έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε και που δεν είχε διαφορές μαζί του. Και ο δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης έκανε λόγω για μειωμένη αντίληψη λόγω αλκοολισμού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, τόνισε ότι εναντίον του κατηγορουμένου θα στραφούν και οι γονείς των παιδιών που έπαιζαν μέσα στο δωμάτιο όταν ο 51χρονος πυροβολούσε.

«Από τη μια ότι δεν θυμάται τι έκανε, και από την άλλη ζητά συγγνώμη», τόνισε ο δικηγόρος κάνοντας λόγο πως από τα στοιχεία που προκύπτουν, ο 51χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και ήξερε τι ζητούσε και τι έψαχνε και μάλιστα όπως αναφέρει κατά την σύλληψη του έδωσε και εξηγήσεις για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή του την πράξη.

Ο δεύτερος δικηγόρος της οικογένειας αναφέρθηκε σε παλαιότερη παραβατική συμπεριφορά του 51χρονου.

-Ad-