Φως στο Τούνελ: «Παγωμένη» η Αγγελική Νικολούλη με τις εξελίξεις: «Το σκέφτομαι και αναστατώνομαι…»

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, απόψε αποκαλύπτει ένα ντοκουμέντο-«φωτιά» για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Τζωρτζίνα τελικά «μίλησε» από τον τάφο της, «έδειξε» τον δολοφόνο της και «ζητά» δικαίωση και για τις δύο αδελφές της.

Πριν περάσει στα νέα συγκλονιστικά της ντοκουμέντα, η Αγγελική Νικολούλη έκανε το δικό της σχόλιο.

«Πρώτη Απριλίου σήμερα και ειλικρινά θα θέλαμε ειλικρινά να πιστέψουμε ότι όλα αυτά που βλέπουμε, που ακούμε τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση της Πάτρας που μας έχει όλους αναστατώσει, είναι μια φάρσα να πω… κακόγουστη. Έτσι το σκέφτομαι και αναστατώνομαι. Είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα. Κι όμως είναι η αλήθεια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γνωρίζετε όλοι την ιστορία αυτή με το νεαρό ζευγάρι, με τον Μάνο και την Ρούλα, που μέσα σε δυόμιση χρόνια έχασαν με περίεργο τρόπο τα τρία κοριτσάκια τους. Δύο μήνες από τον τελευταίο θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε στο κορμάκι της, στο άτυχο αυτό κοριτσάκι, μια θανατηφόρα, μια φονική ουσία που με την υπερβολική δόση που της χορηγήθηκε θα μπορούσε να είχε σκοτώσει και ελέφαντα, όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί. Καταλαβαίνουμε όλοι πως μετά από αυτό οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Η μητέρα συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της κόρης της και οδηγήθηκε στην Αθήνα όπου κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση».