Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Πήγαν να με απαγάγουν όταν ήμουν 4 ετών»

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τα τετράγωνα των αστέρων» και μοιράστηκε μια προσωπική της ιστορία από την παιδική της ηλικία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια τρομακτική ιστορία κατά την οποία όσο ήταν μικρή και ενώ βρίσκονταν σε ένα λιμανάκι, έφυγε για να χαιρετήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα που της έλεγε ιστορίες, με αποτέλεσμα οι γονείς της να τη θεωρήσουν χαμένη στη θάλασσα.

«Σαν παιδί ήμουν πάρα πολύ κοινωνική, έφευγα συνέχεια από τους γονείς μου και με έχαναν. Μία από αυτές τις φορές, γιατί είναι πολλές οι ιστορίες που έχω χαθεί, είναι η εξής. Ήμασταν σε ένα λιμανάκι και οι γονείς μου μάζευαν τα πράγματα για να γυρίσουν από τις διακοπές, κοντά στο κύμα. Εγώ το έσκασα για να πάω να χαιρετήσω μια γιαγιά που έκανα παρέα και μου έλεγε ιστορίες. Οι γονείς μου με έψαχναν και νόμιζαν ότι είχα πέσει στη θάλασσα κι είχα πνιγεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια ιστορία από όταν ήταν περίπου 4 ετών όταν ένας άγνωστος την πήρε από ένα μαγαζί στην Καλλιθέα και την έβαλε σε ένα αυτοκίνητο.

«Μία φορά με είχαν απαγάγει. Πραγματικά, αλλά με πρόλαβαν. Πάλι έφυγα από τη μαμά μου, σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα, που είχε πάει να βάλει κορνίζα σε ένα κέντημα, όταν ήμουν περίπου 4 ετών. Πέρασε ένας κύριος και με πήρε, με έβαλε σε ένα αυτοκίνητο. Η μάνα μου έλεγε “πού είναι το παιδί;”. Έτρεξε και με είδε από μακριά, γιατί είχα γυρίσει και τη χαιρετούσα από το αυτοκίνητο», εξήγησε.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι γονείς της φρόντισαν να της μάθουν τη διεύθυνση και το τηλέφωνό της, ώστε να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση κινδύνου: «Έτρεξε, με πρόλαβε, με πήρε και έφυγε αυτός. Δεν πρόλαβε να με απαγάγει. Για αυτό και το πρώτο πράγμα που μου έμαθαν οι γονείς μου ήταν η διεύθυνση μου και το τηλέφωνο μου», δήλωσε κλείνοντας.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τρομερή ανατροπή και πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο στην περιοχή της Ανάληψης
12 Μαρτίου, 2025
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
12 Μαρτίου, 2025
«Για ένα κλάσμα» έγινε το δυστύχημα – «Ήταν μια κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του 45χρονου που προκάλεσε το τροχαίο στην Κρήτη
12 Μαρτίου, 2025
Άφαντος ο εργολάβος της οικοδομής στη Βούλα όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 28χρονος – Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του
12 Μαρτίου, 2025
Πρώην διοικητής της Τροχαίας για Τέμπη: Είπα στον Αγοραστό να μην μπαζώσει και του έδειξα το νόμο
12 Μαρτίου, 2025
Ο Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με «καταστροφικές» κυρώσεις αν συνεχίσει τον πόλεμο – Ερώτημα αν το Κρεμλίνο θα αποδεχτεί την ειρηνευτική συμφωνία των ΗΠΑ
12 Μαρτίου, 2025
Θρήνος για τον 19χρονο αθλητή που πέθανε μετά τον τραυματισμό του σε προπόνηση πολεμικών τεχνών – Τι έδειξε η νεκροψία
12 Μαρτίου, 2025
Εγκληματική οργάνωση με λαθραία τσιγάρα – Oι αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών
12 Μαρτίου, 2025
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η 44χρονη βγήκε στο μπαλκόνι γεμάτη αίματα, την τράβηξε μέσα και συνέχισε να τη μαχαιρώνει
12 Μαρτίου, 2025