Φωτιά σε Καμένα Βούρλα και Σητεία

Στις φλόγες παραδόθηκαν για μία ακόμη φορά οι καλαμιές που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού Καμένων Βούρλων κατά μήκος της εθνικής οδού.

Άμεσα στο σημείο επενέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, δύο από το Κλιμάκιο Αγίου Κωνσταντίνου και ένα από τη Λαμία που δεν άργησαν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, σύμφωνα με το Lamiareport.gr

Στο χώρο της πυρκαγιάς έφτασε επίσης τόσο ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας με τον Αντιδήμαρχο Καμένων Βούρλων Αντύπα Αντύπα και τον Προέδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη για την αξιολόγηση της κατάστασης που ευτυχώς δεν πρόλαβε να δημιουργήσει κινδύνους για τις εγκαταστάσεις.

Από το Δήμο διατέθηκε επίσης υδροφόρα και σκαπτικό μηχάνημα για τη διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης.

Φωτιά στην Σητεία

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα στη Σητεία, κινητοποιώντας την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με το cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Ξηρόκαμπος και στο σημείο βρίσκεται δύναμη της πυροσβεστικής που επιχειρεί για την κατάσβεσή της.

Πιο συγκεκριμένα, στη μάχη με τις φλόγες επιχειρούν 13 οχήματα με 33 πυροσβέστες και μία ομάδα πεζοπόρου. Μάλιστα, την επιχείρηση κατάσβεσης συντονίζει ο περιφερειακός διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών της Κρήτης, κ. Μπουντουράκης.

-Ad-