Φωτιά στον Real: Βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια – Στο νοσοκομείο εργαζόμενη – Χατζηνικολάου: «Μας καίνε»

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κύρια αιτία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ εργαζόμενη που βρισκόταν στο κτήριο την κατέβασαν οι πυροσβέστες από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο του κτιρίου

Για υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, τα οποία βρέθηκαν στην είσοδο του κτιρίου, κάτι που δείχνει πως πρόκειται για εμπρησμό, κάνει λόγο το real.gr, αναφορικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο κτίριο όπου στεγάζεται ο Realfm 97,8 και επεκτάθηκε προς τα κάτω και βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Χατζηνικολάου: «Μας καίνε»

Ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Χατζηνικολάου, με ανάρτηση του καταγγέλλει εγκληματική ενέργεια, ενώ αναφέρει πως πριν ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά, ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

“Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…”, γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Για εμπρηστική επίθεση έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ τοποθετήθηκαν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι εκρήξεις συνέβησαν στον όροφο πάνω από τον Real FM.

«Δεν πρόκειται για βραχυκύκλωμα ή μια τυχαία πυρκαγιά. Από το πρώτο λεπτό μπορείς να καταλάβεις ότι εδώ μιλάμε για ανθρώπινο χέρι», τόνισε ο δημοσιογράφος Μανος Νιφλής.