Φωτιά Βαρυμπόμπη: Απομένουν ελάχιστα λεπτά -Πότε σταματούν τα εναέρια μέσα

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη καταστροφή τόσο στο δάσος όσο και σε σπίτια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη μέσα στη Βαρυμπόμπη όπου έφτασε και μέχρι την πλατεία. Στο συγκεκριμένο σημείο κατάφεραν να την αναχαιτίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά τα μέτωπα εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα καθώς οι φλόγες πλησίασαν μέχρι το Ολυμπιακό χωριό και τους Θρακομακεδόνες, ενώ οι πυροσβέστες δημιούργησαν “ζώνη” και εντός του στρατοπέδου του Τατοΐου για να εμποδίσουν τα μέτωπα να πλησιάσουν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

Στις 21:02 σταματούν τα εναέρια μέσα

Αγωνία επικρατεί σε όλες τις επιχειρησιακές μονάδες για την μεγάλη πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη η οποία καίει ακόμα και έχει αφήσει πίσω της καμμένα στρέμματα δάσους αλλά και περιουσίες, όπως σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο ενισχύονταν συνεχώς, με το έμψυχο δυναμικό να ξεπερνά και τους 350 πυροσβέστες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν επίσης 70 οχήματα, δέκα ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, πέντε ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200, ενώ υπήρξε και συνδρομή από εθελοντές ΟΤΑ με υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

Μόλις νυχτώσει θα σταματήσουν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα….

Τα επόμενα λεπτά είναι κρίσιμα…

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν ένα ακόμα χωριό στο Κουρσκ
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι
14 Μαρτίου, 2025
Αιθιοπία: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 1.500 κρούσματα χολέρας
14 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
14 Μαρτίου, 2025
Η Λέστερ θα καταγγείλει τη Μάντσεστερ Σίτι για τον 15χρονο Μονγκά
14 Μαρτίου, 2025
Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής
14 Μαρτίου, 2025
Κώστας Διαμαντής: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
14 Μαρτίου, 2025
Champions League: Έφτασε τα 566 γκολ
14 Μαρτίου, 2025
«Αδειάζει» τον Τραμπ ο Λευκός Οίκος
14 Μαρτίου, 2025
Αυξήθηκαν οι υποθέσεις που χειρίστηκε ο «Συνήγορος του Καταναλωτή»
14 Μαρτίου, 2025