Φώτης Ντούλης: Η απόφαση του δικηγόρου του αλλάζει τα δεδομένα

Να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη της, του εκατομμυριούχου ομογενή Φώτη Ντούλος, επιθυμεί η δικηγόρος του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή του.

Ο θάνατος του Φώτη Ντούλος επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο. Είχε εισπνεύσει μονοξείδιο του άνθρακα, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση.

Ωστόσο η δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, ζήτησε από την πολιτεία του Κονέκτικατ να προχωρήσει κανονικά τη δικαστική διαδικασία, με στόχο, όπως υποστηρίζει να αποδείξει ότι ο πελάτης της δεν ευθύνεται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος.

Όπως αναφέρει το CNNi, η πραγματοποίηση ή όχι της δίκης, παρά τον θάνατο του κατηγορουμένου, μένει να φανεί, ωστόσο νομικές πηγές ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο.

«Είναι απόλυτα άνευ προηγουμένου από την εμπειρία μου να συνεχιστεί η δίκη όταν ο κατηγορούμενος έχει πεθάνει», δήλωσε στο CNNi ο Τοντ Φερνάου, καθηγητής δικαίου και διευθυντής της Κλινικής Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. «Αλλά επίσης δεν ξέρω καμία απόφαση που λέει ότι απαγορεύεται».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025