Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας (pic)

«Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα στη φυλακή για κάτι που δεν έκανα», γράφει, μεταξύ άλλων, στο σημείωμα που άφησε ο Φώτης Ντούλος πριν αυτοκτονήσει με μονοξείδιο του άνθρακα.

Στο σημείωμα που έδωσε στη δημοσιότητα η New York Post ο Φώτης Ντούλης γράφει «Φτάνει πια! Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το».

Ο Ντούλος κατηγορούνταν για τη δολοφονία της συζύγου του, Τζένιφερ, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο, όταν άφησε τα πέντε παιδιά τους στο σχολείο.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Ο Ντούλος είχε αρνηθει οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του στους δημοσιογράφους στο Μπρονξ, ο Ντούλος πέθανε στις 17:22 (τοπική ώρα).

Οπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του, αναφέροντας πως είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του.

Ο Ντούλος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς, εν αναμονή της δίκης του για τη δολοφονία της γυναίκας του, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, δηλητηριάζοντας τον εαυτό του με μονοξείδιο του άνθρακα επειδή, όπως μετέδιδαν τα μέσα ενημέρωσης, «έχασε το μυαλό του» και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να μπει στη φυλακή.