Φώτης Ντούλος: «Εγκεφαλικά νεκρός» – Ξεσπά η αδερφή του (video)

Μάχη για να κρατήσουν τον Φώτη Ντούλος στη ζωή δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ, όπου μεταφέρθηκε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. Πρέπει να περάσουν 24-48 ώρες προκειμένου να εκτιμήσουν για την πορεία της υγείας του καθώς μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Το νοσοκομείο ειδικεύεται σε δηλητηριάσεις από μονοξείδιο του άνθρακα και διαθέτει ειδικούς θαλάμους υπερβαρικού οξυγόνου.

Σε έναν από αυτούς έχουν μεταφέρει οι γιατροί τον Φώτη Ντούλο προκειμένου για να χορηγήσουν οξυγόνο 2,5 φορές πιο δυνατό από εκείνο της ατμόσφαιρας σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν στην ζωή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η μη εμφάνιση του Ντούλος στο δικαστήριο, την Τρίτη, και η απόπειρα αυτοκτονίας φαίνεται ότι συνδέεται με το γεγονός ότι ο Ελληνοαμερικανός κατάλαβε ότι θα γίνει πιθανή ανάκληση της εγγύησης αποφυλάκισης πρώτον γιατί την είχε παραβιάσει και δεύτερον γιατί τα περιουσιακά του στοιχεία δεν καλύπτουν το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων .

Η αδερφή του Φώτη Ντούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεσπά για όσα τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, ενώ τονίζει πως είναι εγκεφαλικά νεκρός».