Φραγκάκης: ένας άνθρωπος του Μητσοτάκη να φυλάει την Άντζελα στον ΕΟΤ

Στα λόγια μένει η δήθεν αποκομματικοποίηση που επιχειρεί να εφαρμόσει στο κράτος η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsique.gr, καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), αναλαμβάνει ο  Δημήτρης Φραγκάκης, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες βδομάδες.

Το who is who του Δημήτρη Φραγκάκη: Πρώην αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», επιστημονικός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν Βουλευτής. Υπήρξε, επίσης, σύμβουλος του Πρωθυπουργού όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ήταν, τέλος, υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στα Χανιά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ωστόσο δεν εξελέγη.

Το βιογραφικό και οι… περγαμηνές του κ. Φραγκάκη, σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνουν την κυβέρνηση που ονειρεύεται αποκομματικοποίηση και επιτελικό κράτος. Αντί αυτού, το κράτος κομματικοποιείται και -μάλιστα- σε θέσεις κλειδιά τοποθετούνται «άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Και κάτι ακόμη… Έως τώρα στον ΕΟΤ, ο πρόεδρος ήταν αμισθί γιατί ήταν τιμητική θέση. Στο εξής θα πληρώνουμε και πρόεδρο (Άντζελα Γκερέκου) και γραμματέα.