Φρεαττύδα: «Ένας προσπάθησε να φιλήσει τη 17χρονη» – Τι είπε ο 22χρονος καρατέκα που την έσωσε

Ο 22χρονος καρατέκα έσωσε 17χρονη από 4 αλλοδαπούς που προσπάθησαν να τη βιάσουν όπως καταγγέλθηκε.

Στιγμές τρόμου έζησαν μία 17χρονη κοπέλα και ένας 15χρονος φίλος της σε παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, όταν τέσσερα άτομα αιγυπτιακής καταγωγής τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν και αποπειράθηκαν να βιάσουν τη νεαρή.

Ευτυχώς όμως για τα δύο παιδιά, βρέθηκε στο δρόμο τους ο 22χρονος Μανώλης, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Οι άνδρες τραυμάτισαν τον φίλο της κοπέλας όταν προσπάθησε να την υπερασπιστεί. Ο 15χρονος έπεσε στα βράχια και στη συνέχεια έτρεξε για βοήθεια σε ένα κοντινό beach bar.

Μαζί με τη ναυαγοσώστρια ο 22χρονος έσπευσε προς το μέρος όπου βρισκόταν η κοπέλα και οι 4 Αιγύπτιοι, η οποία τους μιλούσε και προσπαθούσε να τους καθυστερήσει… Οι 4 συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Μιλώντας στον Alpha, o νεαρός καρατέκα περιέγραψε πώς έσωσε τη 17χρονη από τα χέρια των Αιγυπτίων.

«Αντικρίζω τους 3 δράστες να μην αφήνουν την κοπέλα να φύγει. Έψαχνε προς τα βράχια ήταν τρομαγμένη. Τη ρωτάω ποιος την πείραξε μου εξηγεί και τους είδα έτοιμους να κάνουν οτιδήποτε», είπε αρχικά δείχνοντας το σημείο που έγινε η επίθεση.

«Ρωτούσα “τι έγινε ρε μάγκες, υπάρχει κάποιο θέμα;”. Είχαν σπασμένα μπουκάλια στα χέρια τους. Τους τρόμαξε ότι δεν έκανα πίσω», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο 22χρονος είπε ότι τον απείλησαν πως θα του πετάξουν μπουκάλια και θα τον χτυπήσουν.

Όσο για αυτά που του είπε η 17χρονη, ανέφερε: «Ένας προσπάθησε να τη φιλήσει και να τη θωπεύσει. Με το που το άκουσα νευρίασα και είπα ότι δεν θα φύγουν από εδώ μέχρι να φτάσει η αστυνομία».