Φρέντι Μπελέρη: «Σε καμία χώρα δεν θα άντεχε το εναντίον μου κατηγορητήριο»

Τι δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρη που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Βέβαιος για την έκβαση της αυριανής εκδίκασης της έφεσής του εμφανίστηκε ο νέος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και έγκλειστος των αλβανικών φυλακών, Φρέντης Μπελέρης.

Τονίζει ότι δεν τρέφει ψευδαισθήσεις για το τι θα συμβεί στο εφετείο, καθώς, όπως λέει, γνωρίζει ότι το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Έντι Ράμα. «Η μόνη δίκαιη απόφαση θα ήταν η αθώωσή μου. Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν θα άντεχε τέτοιο κατηγορητήριο», ανέφερε μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» ο Φρέντης Μπελέρης.

«Είμαι βέβαιος πως αυτό θα αποδειχθεί και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο που θα προσφύγω», σημειώνει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο νέος ευρωβουλευτής αποκαλύπτει πως η στάση των Αλβανών δεν ήταν ενιαία απέναντί του. «Υπήρχαν πολλές φωνές που με στήριξαν σε αυτήν την περιπέτεια, γιατί έβλεπαν ότι αυτό που γίνεται είναι ένα πραξικόπημα. Μετά την εκλογή μου επέκριναν τον Έντι Ράμα ότι ξέχασε την Αλβανία με τα όσα έγιναν».

Ο Φρέντης Μπελέρης εκτιμά πως ο αλβανός πρωθυπουργός βγαίνει εκτεθειμένος από την υπόθεσή του. «Ξαναλέω ότι αυτός θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα και όχι εγώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025