Φρίκη από τις αποκαλύψεις στα Λιόσια: «Πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω»

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής (31.5.24).

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και γι’ αυτό τον λόγο τον έκαψε.

«Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν είχα χρηματα να τον θάψω και τον άφησα μέσα στο σπίτι στο πάνω στο στρώμα. Δεν άντεχα αλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλίκια. Έτσι τον εβγαλα στην αυλή για να τον κάψω. Δεν τον διαμέλισα, όπως τον «σβαρνούσα» με το στρωμα εφυγαν το κεφάλι και τα χέρια» αυτή ειναι η σοκαριστική κατάθεση του 57χρονου, στους αστυνομικους για τη φρικαλέα υποθεση στα Λιοσια συμφωνα με εγκυρες πηγες.

Η απολογια του μεσηλικα, που έβαλε φωτιά και έκαψε το πτώμα του 82χρονου πατερα του γιατί οπως ειπε δεν ειχε χρήματα να τον θάψει ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποιος συμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέμεινε στο επιχείρημα του, οτι αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στον ενταφιασμό του πατέρα του, ενώ στην ερώτηση των αρχών ποσο καιρό κρατούσε το άψυχο κορμί μέσα στο σπίτι, απάντησε πως πεθανε τον Φεβρουάριο και εκτοτε τον ειχε μεσα μεχρι που η αποφορα απο την αποσυνθεση τον αναγκασε να τον βγαλει εξω για να τον καψει.

Οι αστυνομικοι σε αυτη τη φαση, εκτιμουν πως λεει την αλήθεια ωστοσο η νεκροτομη που θα γινει στο απανθρακωμενο πτωμα και η ερευνα της Ασφαλειας και του κλιμακιου της Διευθυνσης Εγκληματολογικων Ερευνων που αναζητουν στοιχεια μεσα στο σπιτι της φρικης, θα ριξει φως στην υποθεση.