Φρίκη: Αποκεφάλισε την έγκυο αδερφή του και έβγαλε selfie

Σοκ προκαλεί η δολοφονία εγκύου από τον έφηβο αδερφό της στην Ινδία. Ο 17χρονος κατηγορείται ότι αποκεφάλισε την 19χρονη και έβγαλε selfie, επειδή η κοπέλα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι με έναν φίλο της από το πανεπιστήμιο.

Ο 17χρονος Sanjay Mote κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τη 19χρονη αδερφή του, Kirti Thore, στην κουζίνα του σπιτιού της στην Μαχαράστρα, την ώρα που ετοίμαζε τσάι για εκείνον και τη μητέρα τους, Shobha Mote. Ύστερα, ο Sanjay και η Shobha επέδειξαν σε φωτογραφίες, αλλά και στους γείτονες, το κομμένο κεφάλι της Kirti, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η Kirti, που ήταν δυο μηνών έγκυος, το είχε σκάσει τον Ιούνιο και παντρεύτηκε το φίλο της, Avinash Thore, που είχε γνωρίσει στο πανεπιστήμιο, κρυφά από την οικογένειά της, καθώς δεν τον ενέκρινε για γαμπρό επειδή καταγόταν από φτωχότερη οικογένεια, σύμφωνα με το BBC.

Ο 17χρονος με τη μητέρα του, επισκέφτηκαν την Kirti στο σπίτι της και τη δολοφόνησαν. Η 39χρονη μητέρα κρατούσε τα πόδια της κόρης της την ώρα που ο Sanjay της έκοβε το κεφάλι με ένα δρεπάνι, ενώ μετά επεδείκνυαν τη πράξη τους στους γείτονες και μέσω των social media. Ο νεαρός και η μητέρα του παραδόθηκαν στην αστυνομία και έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Nimit Goyal δήλωσε πως «ο νεαρός εμπνεύστηκε από μια ταινία. Αποκεφάλισε την αδερφή του την ώρα που ετοίμαζε τσάι για εκείνον και τη μητέρα τους. Μετά, τράβηξαν σέλφι με το κομμένο της κεφάλι». Ο Goyal είπε πως το κινητό κατασχέθηκε, αλλά οι δράστες είχαν σβήσει τη φωτογραφία. «Θα δώσουμε το κινητό σε ειδικούς ώστε να επαναφέρουν τη φωτογραφία, είναι βασικό αποδεικτικό στοιχείο», συμπλήρωσε.

Ο σύζυγος της Kirti, Avinash, ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Ο 17χρονος προσπάθησε να του επιτεθεί αλλά κατάφερε να ξεφύγει. Ο Kailash Prajapati, αστυνομικός του τοπικού τμήματος, δήλωσε πως «ο σύζυγος ήταν άρρωστος και ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ξύπνησε από τη φασαρία αντικειμένων που έπεφταν στην κουζίνα και έτρεξε προς τα εκεί. Ο αδερφός της συζύγου του προσπάθησε να σκοτώσει και εκείνον, όμως κατάφερε να ξεφύγει. Στη συνέχεια, ο νεαρός βγήκε από το σπίτι με το κεφάλι στα χέρια του. Ύστερα ήρθε στο τμήμα, όπου και παραδόθηκε».

-Ad-