Φρίκη δίχως τέλος με την κακοποίηση του παιδιού στην Κρήτη – «Εγκαύματα από τσιγάρο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων»

Ο 3χρονος Άγγελος, που χτυπήθηκε βάναυσα και αλύπητα από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στην Κρήτη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων, με την κατάστασή του να μην αφήνει πολλές ελπίδες για κάποιο θαύμα.

Ο Γεώργιος Χαλκιαδάκης, διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μιλώντας στο Mega, εξήγησε πως η πίεση από το οίδημα που προκλήθηκε από τα βίαια και απάνθρωπα χτυπήματα που δέχτηκε δεν υποχώρησε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να αποσυμφορίσουν την περιοχή.

Για τον λόγο αυτό έχει αφαιρεθεί ένα τμήμα του κρανίου του παιδιού, έχει γίνει κρανιεκτομή και αυτό έχει γίνει για να δοθεί περισσότερος χώρος στον εγκέφαλο.

«Έχει αφαιρεθεί ένα τμήμα του κρανίου του παιδιού, έχει γίνει κρανιεκτομή και αυτό έχει γίνει για να δοθεί περισσότερος χώρος στον εγκέφαλο, λόγω του οιδήματος. Αλλά, δυστυχώς, η πίεση παραμένει» εξήγησε ο κ. Χαλκιαδάκης.

«Κρίσιμα σταθερή η κατάστασή του»

Σοκαρισμένος από τα ευρήματα στο κακοποιημένο κορμάκι του εμφανίστηκε επίσης και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος σχολιάζοντας τα ευρήματα, τόνισε ότι υπάρχουν επαναλαμβανόμενες βλάβες που χρονολογούνται από παλιά.

«Αυτό που κάνει εντύπωση, φυσικά, είναι τα εγκαύματα από τσιγάρο που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή των γεννητικών οργάνων» συμπλήρωσε.

Εστιάζοντας στις εγκεφαλικές αλλοιώσεις του παιδιού, εξήγησε ότι έχουν επέλθει από την ενδοκράνια αιμορραγία που προκλήθηκε, επίσης, από βαριά χτυπήματα, σημειώνοντας ότι είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένος από την κακοποίηση που υπέστη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δημοσίευμα- βόμβα του Politico: Συνεργάτες του Τραμπ είχαν συνομιλίες με πολιτικούς αντιπάλους του Ζελένσκι
6 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της θανάτωσης γατών στην Τούμπα
6 Μαρτίου, 2025
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων – 24 προσαγωγές μέχρι στιγμής
6 Μαρτίου, 2025
Ημαθία: Στο νοσοκομείο Βέροιας ο μαθητής Λυκείου που παρασύρθηκε από τρένο – Πώς έγινε το ατύχημα
6 Μαρτίου, 2025
Καιρός – Μαρουσάκης: Θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς για μέρες, επιστρέφει ο χειμώνας στα μέσα Μαρτίου
6 Μαρτίου, 2025
Εγγραφές Νηπιαγωγεία 2025: Οι ημερομηνίες και η διαδικασία για την ηλεκτρονική αίτηση
6 Μαρτίου, 2025
Ισραήλ: Πατέρας αυτοκτόνησε από ενοχές επειδή δεν μπόρεσε να σώσει την κόρη του από τη Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova
6 Μαρτίου, 2025
Σοφία Βογιατζάκη: Δεν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, με τη μαμά μου είχα παθολογική αγάπη
6 Μαρτίου, 2025
Ζάκυνθος: Έναν Ρομά βλέπουν οι αρχές ως δράστη της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου
6 Μαρτίου, 2025
Επίθεση Τραμπ στους Δημοκρατικούς για «έλλειψη σεβασμού» στην ομιλία του στο Κογκρέσο – Εκτίμησε ότι «θα πρέπει να χάσουν τις ενδιάμεσες εκλογές»
6 Μαρτίου, 2025