Φρίκη δίχως τέλος στην Κρήτη: Χτυπούσαν με τάβλες τον 3χρονο Άγγελο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα για την κακοποίηση του 3χρονου Άγγελου στην Κρήτη, γιατί φέρεται μητέρα και πατριός να σάπιζαν στο ξύλο το παιδί με τάβλες κρεβατιού, επειδή ζήλευαν ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα, έξι φωτογραφίες και ένα βίντεο αποκαλύπτουν το μέγεθος των βασανιστηρίων, μην αφήνοντας καμία αμφιβολία.

Στις απολογίες τους ο ένας επέρριψε τις ευθύνες στον άλλον, όμως περιέγραψαν σχεδόν τις ίδιες καταστάσεις, αλλάζοντας τους ρόλους θύτη και παρατηρητή. Μεταξύ άλλων, υποστήριξαν ότι ο μικρός βίωνε βασανιστήρια επειδή δεν έπαιζε με τα παιχνίδια του ή γιατί έδειχνε προτίμηση σε έναν από τους δύο.

«Το παιδί είχε συνηθίσει να πηγαίνω τουαλέτα και να είναι δίπλα μου, επειδή είχε συνηθίσει. Αυτό τον ενοχλούσε και έλεγε πως δεν είναι σωστό. Το χτυπούσε, γινόταν συνέχεια», ισχυρίστηκε η 26χρονη.

«Ζήλευε το παιδί, γιατί δενόταν μαζί μου. Εγώ της έλεγα είναι παιδάκι. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν οι καυγάδες», είπε ο 44χρονος.




Σκληρά ντοκουμέντα

Το ζευγάρι αρχικά επιχείρησε να υποβαθμίσει τις κατηγορίες, όμως ο 44χρονος κρατούσε στο κινητό έξι φωτογραφίες και ένα βίντεο, ιδιαίτερα σκληρό, που αποκαλύπτουν τα βασανιστήρια στο παιδί.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο μικρός διακρίνεται με έντονο κάψιμο από τσιγάρο και σε μία άλλη να σπαράζει με λυγμούς, ενώ διακρίνεται μια μεγάλη μελανιά στο μάγουλο του.

Φωτογραφία που δείχνει κάψιμο από τσιγάρο στο σώμα του 3χρονου Άγγελου:

Ο άνδρας υποστήριξε ότι αποθήκευσε το υλικό προς υπεράσπισή του, σε περίπτωση που η αγαπημένη του τον πήγαινε στα δικαστήρια για την κακοποίηση του παιδιού. Έκτοτε, το ζευγάρι έδωσε διάφορες εκδοχές για τα τραύματα στο σώμα του παιδιού, όμως καμία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιωάννινα: Αιματηρό επεισόδιο σε δομή προσωρινής φιλοξενίας αλλοδαπών – Δύο συλλήψεις, ένας τραυματίας
5 Απριλίου, 2025
Άρτα: Στα χέρια της αστυνομίας μέλος σπείρας διαρρήξεων σπιτιών – Συνελήφθη για οπλοκατοχή
5 Απριλίου, 2025
Παράσυρση στη Χαλκιδική: Νέα στοιχεία για τον 26χρονο – Του είχαν πάρει το δίπλωμα για πέντε χρόνια, οδηγούσε μεθυσμένος
5 Απριλίου, 2025
Στο Καβούρι εντοπίστηκε η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ηλιούπολη – «Ήταν σαν να έχει πάρει χάπια»
5 Απριλίου, 2025
Έντεκα συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα
5 Απριλίου, 2025
«Πήγαινε κοιμήσου και θα έρθουμε το πρωί» – Σοκάρει η καταγγελία θύματος κακοποίησης για την αντιμετώπισή της από την αστυνομία
5 Απριλίου, 2025
Απάντηση Λακαφώση για την επαγγελματική του ιδιότητα: «Είμαι θύμα οργανωμένης επίθεσης – Ο Πλακιάς παρασύρθηκε»
5 Απριλίου, 2025
Νέο περιστατικό με ασυνείδητο οδηγό: Οδηγούσε με 204 χιλιόμετρα στην Περιφερειακή Υμηττού
5 Απριλίου, 2025
Κυψέλη: Το χρονικό της δολοφονίας του Τούρκου – Το συμβόλαιο θανάτου αξίας 250.000 δολαρίων και η «βόλτα» των δραστών με το τρένο
5 Απριλίου, 2025
Νέο μήνυμα Ιμάμογλου: «Μη φοβάστε» – Αύριο το έκτακτο συνέδριο του CHP
5 Απριλίου, 2025