Φρίκη! Δολοφόνησε τη φίλη του, απήγαγε τα δύο μικρά παιδιά της και σκότωσε το ένα

Το FBI ανέλαβε τις έρευνες και οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί το ζευγάρι ή ο άνδρας να εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking.

Ένας άνδρας δολοφόνησε τη φίλη του και απήγαγε τα δύο ανήλικα παιδιά της, σκοτώνοντας το ένα στη συνέχεια, ενώ προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι το ζευγάρι έμενε σε τροχόσπιτο που περιείχε κλουβιά ζώων.

Πιο αναλυτικά, το έγκλημα έγινε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πατέρας της 35χρονης Callie Burnett επισκέφθηκε το τροχόσπιτο που έμενε η κόρη του, επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Τότε, τη βρήκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, ενώ απουσίαζε τόσο ο 36χρονος φίλος της Daniel Callihan, όσο και οι δύο κόρες της ηλικίας 4 και 6 ετών.

Αμέσως, ειδοποίησε τις αρχές και εκδόθηκε Amber Alert, με την αστυνομία να εντοπίζει τελικά τον Daniel στο Τζάκσον του Μισισιπή, όπου είχε διαφύγει χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο της 35χρονης. Μαζί του ήταν ζωντανή η 6χρονη κόρη της γυναίκας, ενώ η 4χρονη βρέθηκε νεκρή δίπλα στο όχημα που εγκατέλειψε νωρίτερα ο 36χρονος.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τζάκσον, Τζόζεφ Γουέιντ, δήλωσε σχετικά ότι «εδώ μπορεί να έχουμε να κάνουμε με εμπορία ανθρώπων. Στο τροχόσπιτο βρήκαμε κλουβιά ζώων, όπου θα μπορούσε να χωρέσει ένα παιδί».