αρχειου

Φρίκη: Γιαγιά πέθανε από ανακοπή καρδιάς βλέποντας τις εγγονές της να βιάζονται

Μία γιαγιά 71 ετών στη Νότιο Αφρική υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε, όταν έβλεπε τις εγγονές της να βιάζονται μπροστά στα μάτια της.

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας άνδρας με full face εισέβαλε σε ένα σπίτι στην επαρχία KwaZulu-Natal, στη Νότια Αφρική στο οποίο βρισκόντουσαν μία 71χρονη με τις τρεις εγγονές της ηλικίας 19, 22 και 25 ετών.

Ο δράστης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έκλεισε τις τρεις κοπέλες σε ένα δωμάτιο και τις βίασε μία μία μπροστά στην 71χρονη.

«Βρήκαμε τη γιαγιά στο σπίτι, αλλά ήταν ήδη νεκρή και πιστεύουμε ότι ήταν τόσο τρομοκρατημένη από αυτό που είδε και της προκάλεσε καρδιακή προσβολή. Τα τρία κορίτσια είπαν ότι ο ύποπτος δεν την άγγιξε ούτε την έβλαψε», ανέφεραν από την αστυνομία.

Ο 31χρονος γιος της γιαγιάς και θείος των κοριτσιών απευθύνει έκκληση σε μάρτυρες να εμφανιστούν προκειμένου να δοθούν στοιχεία για τον δράστη του τριπλού βιασμού και σημειώνει: «νομίζω ότι η μητέρα μου πέθανε από καρδιακή προσβολή επειδή ο δράστης έβαλε τις ανιψιές μου σε ένα δωμάτιο και τις βίασε μία μία μπροστά της».

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη για τις ανιψιές μου που έχουν καταστραφεί. Ο βιαστής είδε τη μητέρα μου να καταρρέει από το σοκ και τη φρίκη, αλλά συνέχισε. Πού είναι η ανθρωπιά;», ανέφερε ο 31χρονος.