Φρίκη: Γυναίκα συνελήφθη για σεξουαλικές πράξεις με σκύλο επί 8 χρόνια – Ο σύντροφός της τις κατέγραφε

Φρίκη προκαλεί μια υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία συνελήφθη την Τρίτη καθώς φέρεται να προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο της, ενώ και ο πρώην σύντροφός της είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς τα κατέγραφε όλα σε βίντεο, τα οποία αποθήκευε.

Η 36χρονη Christina Calello «με τη θέλησή της συμμετείχε σε σεξουαλική δραστηριότητα με τον σκύλο σε πολλές περιπτώσεις» κατά τη διάρκεια περίπου οκτώ ετών, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas.

Ο 39χρονος Geoffrey Springer, ο οποίος ήταν κάποια στιγμή ζευγάρι με την 36χρονη, φέρεται να κατέγραψε τις σεξουαλικές δραστηριότητες και να τις έσωσε σε έναν σκληρό δίσκο.

Ο σκύλος κατασχέθηκε από το πρώην ζευγάρι από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ζώα για εξέταση. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν φέρει εμφανή τραύματα.

Οι Calello και Springer συνελήφθησαν με την κατηγορία της σεξουαλικής δραστηριότητας με ζώα.

Οδηγήθηκαν στη φυλακή και έκτοτε η Calello αφέρθηκε ελεύθερη με εγγύηση 5.000 δολαρίων, σύμφωνα με τα έγγραφα από τη φυλακή.

Ο Springer αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και μέχρι την Πέμπτη δεν είχε οριστεί η ημερομηνία για τη δίκη των δύο.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η κτηνοβασία θεωρείται πλημμέλημα πρώτου βαθμού στο Sunshine State και οι ποινές περιλαμβάνουν ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους. Οι παραβάτες συνήθως πληρώνουν πρόστιμο 1.000 δολαρίων, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο Muscala Law.

-Ad-